Musik

Vi er superstolte af vores musikprogram i år! Omkring kl. 18 byder vi på bandet Blæst, som spiller ungt moderne pop af fineste skuffe og omkring kl. 19 spiller Queen of Denmark op til fest med en kavalkade af de største Queen numre!

Blæst.jpg

BLÆST

Blæst skriver energiske øre-hængende melodier, krydret med en lyrik de selv beskriver som ‘naiv hverdagspoesi’.

 

De behandler nøgternt og præcist små ting fra en ung hverdag, og den tvivl og indre splittelse der følger med. Det purunge band består af producerteamet Lauge Kjærulf og Valentin Buchwald, guitarist Anders Bondo og vokalist Fernanda Rosa. Fernanda Rosas karismatiske vokal, og stærke melodier sender tankerne tilbage på 80’ernes kvindelige danske popikoner.

 

Musikken er pakket ind i Valentin Buchwald og Lauge Kjærulfs stramme og charmerende pop produktioner der giver bandet det moderne touch, der gør at Blæst vil blive et popnavn der ikke kan ignoreres. Alt dette og meget mere gør Blæst til den helt rette blanding af energi, kitch og ungdoms-nerve.

QUEEN OF DENMARK

Queen Of Denmark (Queen Tribute) bringer dig tilbage til tiden, da Queen regerede!

Bohemian Rhapsody, Somebody To Love, We Are The Champions...

Der sker noget helt specielt, når Queens mange hits slippes løs ved koncerter.

 

Det er fællessang, samhørighed og storslåethed med glimt i øjet og smil på læben.

Rockbandet Queen of Denmark bærer faklen videre med den allerstørste respekt!

Queen Of Denmark består af: Jens Peter ”Fjeder” Stavnstrup (Leadvokal / akustisk guitar)Michael Fast (Trommer), Emil Bendixen (Guitar)Nicholas Vogel (Bas), René Lund Jensen (Keyboard)

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon