top of page

Frivillige

Vi er helt afhængige af en masse frivillige hænder og hoveder for at afvikle vores store arrangement. Vi vil gerne prioritere at alle, som gerne vil løbe eller powerwalke, får mulighed herfor. Derfor vil vi gerne prøve at finde ruteguides blandt jer, som alligevel ikke har tænkt jer at deltage i løbet. 

Vi har oprettet en opgavebørs, hvor du har mulighed for at skrive dig på opgaver. MEN for at få den store kabale til at gå op, kan det sagtens være, at vi spørger dig om at udføre en anden opgave. Skriv gerne i kommentarfeltet, hvis du har særlige ønsker eller begrænsninger.

For at opfylde GDPR indsamler vi så få oplysninger som muligt, men vi har brug for dit navn, mobilnummer og e-mail, så vi kan aftale nærmere. Der er en rubrik, hvor du kan angive om vi må gemme dine oplysninger til næste år, eller vi skal slette den efter arrangementet. Der er også et felt, hvor du kan angive, at du deltager i et af løbene.

Vi ved ikke helt, hvor lang tid klargøring og oprydning tager. Det kommer jo også helt an på, hvor mange vi er. Vi vil prøve at være omhyggelige med at lave klart definerede opgaver, så det bliver tydeligt, hvad der skal gøres. Men der sker jo også altid noget uforudset. 

Nedenfor kan du melde dig som hjælper til de forskellige opgaver. Vælg først med den blå knap og dernæst skal du  lige bekræfte tidspunktet og udfylde med dine kontaktoplysninger. Vil du hjælpe med flere opgaver, gør du det bare en gang til. I starten af august kontakter vi dig pr. e-mail eller telefon med oplysninger omkring opgaverne.

På forhånd af hjertet tak til alle jer som bidrager til festen med stort og småt!