top of page

Frivillige

Vi er helt afhængige af en masse frivillige hænder og hoveder for at afvikle vores store arrangement. Vi vil gerne prioritere at alle, som gerne vil løbe eller powerwalke, får mulighed herfor. Derfor vil vi gerne prøve at finde frivillige til opgaverne som ruteguides eller hjælpere på festpladsen blandt jer, som ikke har tænkt jer at deltage i løbet. Vi beder derfor også om hjælp fra alle jer, som bor i kommunen eller måske langs ruterne om at tage en tjans.

 

Som ruteguide får du som belønning lidt mad og drikke på posten, ligesom at alle frivillige hjælpere bliver inviteret til medarbejderfesten om aftenen med gratis indisk buffet og hygge i teltet. 

Vi har oprettet en opgavebørs, hvor du har mulighed for at skrive dig på opgaver. MEN for at få den store kabale til at gå op kan det sagtens være, at vi spørger dig om at udføre en anden opgave. Skriv gerne i kommentarfeltet, hvis du har særlige ønsker eller begrænsninger.

For at opfylde GDPR indsamler vi så få oplysninger som muligt, men vi har brug for dit navn, mobilnummer og e-mail, så vi kan aftale nærmere. Der er en rubrik, hvor du kan angive, om vi må gemme dine oplysninger til næste år, eller vi skal slette dem efter arrangementet. Der er også et felt, hvor du kan angive, at du deltager i et af løbene. I det sidste felt kan du angive om du regner med at deltage i medarbejderfesten om aftenen, så vi kan planlægge den. Ca. en uge inden festen beder vi om en bindende tilmelding, så vi kan få bestilt den rigtige mængde mad. 

Vi ved ikke helt, hvor lang tid klargøring og oprydning tager. Det kommer jo også helt an på, hvor mange vi er. Vi vil prøve at være omhyggelige med at lave klart definerede opgaver, så det bliver tydeligt, hvad der skal gøres. Men der sker jo også altid noget uforudset. 

Nedenfor kan du melde dig som hjælper til de forskellige opgaver. Vælg først med den blå knap, og dernæst skal du bekræfte tidspunktet og udfylde med dine kontaktoplysninger. Vil du hjælpe med flere opgaver, gør du det bare en gang til. Få dage inden arrangementet kontakter vi dig pr. e-mail eller telefon med oplysninger omkring opgaverne.

På forhånd af hjertet tak til alle jer, som bidrager til festen med stort og småt!

Opgavebørsen - kalender

Dec 11 - Dec 17

S

11

M

12

T

13

W

14

T

15

F

16

S

17

Opgavebørsen - liste

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page