Boder og aktiviteter

Mad og drikke

På festpladsen vil food trucks og take away-steder stå klar til at servere mad og andre lækkerier fra deres madboder. Her på siden kan du se, hvad du har af glæde dig til!

Wok Nation.jpg

Wok Nation

Familieprojekt med asiatisk inspireret Foodtruck. Vi laver den mad vi selv elsker at spise og håber på at der er nogle “tosser” som os derude der sætter pris på det.

Taco truck.webp

the taco truck

The Taco Truck bringer det mexicanske gadekøkken direkte til Løbefesten.
Vi elsker tacos og alt hvad der hører med!
Så kom forbi og smag på smagen af Mexico.

The Moo

The Moo laver Farums suverænt bedste is! Den bliver produceret  af mejeristen helt fra bunden med de bedste råvarer og spændende smage. De kommer med den store fryser, så der bliver hele 10 slags at vælge imellem. Ren og velfortjent forkælelse efter en dejlig gå- eller løbetur...

The Moo.jpg

Frankie's Coffee

Frankee’s Coffee har i løbet af blot nogle få år, opnået en unik position på markedet for kaffevogne i Kbh og omegn. Takket være en høj kvalitet og service med masser af smil, er de blevet et rigtig godt alternativ til mainstream. 

Frankees.jpg
MBZ_8601.JPG

Væskedepotet

Væskedepotet er vores eget lille  depot, hvor du kan få genoprettet væskebalancen. Vi sælger vand, øl og vin. Og du er velkommen ligeså mange gange du trænger. Der bliver også mulighed for et bæger friskpoppet popcorn.

Hamburger og ost

Burger

Her kommer en burgerbar. Vi arbejder på at finde den rigtige...

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon