top of page

Boder og aktiviteter 2022

Mad og drikke

På festpladsen vil food trucks og take away-steder stå klar til at servere mad og andre lækkerier fra deres madboder. Her på siden kan du se, hvad du har af glæde dig til!

Wok Nation. Asiatisk inspireret foodtruck

Wok Nation

Familieprojekt med asiatisk inspireret foodtruck. De laver den mad de selv elsker at spise og håber på, at der er nogle “tosser” derude, der sætter pris på det. 

#woknation

FatBoy logo.png

Fat Boy Burger

Burgere er altid populært og Fat Boy Burger laver dem ekstra lækre og saftige med hjemmelavet glaze og dressing

#fatboyburgerdk

The Moo

The Moo laver Farums suverænt bedste is! Den bliver produceret  af mejeristen helt fra bunden med de bedste råvarer og spændende smage. De kommer med den store fryser, så der bliver hele 10 slags at vælge imellem. Ren og velfortjent forkælelse efter en dejlig gå- eller løbetur...

#themoofarum

Logo for The Moo, som laver Farums bedste is

Frankie's Coffee

Frankee’s Coffee har i løbet af blot nogle få år, opnået en unik position på markedet for kaffevogne i Kbh og omegn. Takket være en høj kvalitet og service med masser af smil, er de blevet et rigtig godt alternativ til mainstream. 

Frankees Coffee logo
Væskedepotet. Løbefestens bar, som sælger vand, fadøl og vin

Væskedepotet

Væskedepotet er vores eget lille  depot, hvor du kan få genoprettet væskebalancen. Vi sælger vand, øl og vin. Og du er velkommen ligeså mange gange du trænger. Der bliver også mulighed for et bæger friskpoppet popcorn.

Popcorn.webp

Friskpoppede popcorn

Vi har en lille bod i år, hvor vi sælger friskepoppede varme popcorn.

Aktiviteter og boder

Der vil være forskellige aktiviteter og boder for både børn og voksne på festpladsen. Der er fokus på bevægelse og velvære...!

Bettina og Frank fra DI Wine

DI Wine

Bettina og Frank som driver det filantropiske lille firma DI-Wine, kommer igen med deres flotte champagnebod. DI-Wine importerer luksus-champagne, hvor al overskuddet går til Diabetesnetværket. De sælger champagne i hele flasker eller i et glas, så du kan smage, inden du nok køber. #bubbleswithconscience 

Bakaos tegnetelt

Bakaos

Skønne Barbara "Bakaos" Kaad Ostenfeld, som både designede de flotte krus til os sidste år og var med på festdagen med et utroligt populært tegnetelt, kommer igen! Hun kommer med tuscher, idéer og skabeloner til tegnehygge for alle aldre. OG så har hun jo også tegnet Danmarks måske flotteste medalje til jer i år!

#artbybakaos

Forhindrings-banen

Der var FULD GANG i forhindringsbanen hele dagen i sidste år! Så den kommer naturligvis igen. Her kan alle børn få bevæget sig og brugt kræfter på den sjove måde!

Forhindringsbanen ved Furesø Løbefest

RationWorld

Det Værløsebaserede firma Ration World, som laver de lækreste energibarer, kommer igen! Barerne er produceret af naturlige ingredienser og ernæringsrigtigt komponeret. De vil forkæle jer i målområdet med smagsprøver på deres sunde barer.

#rationworld 

Ration bars. Velsmagende og ernæringsrigtige energibars
Bulsajo logo. Furesø taekwondo klub

Bul Sa Jo

Furesø Taekwondo Klub kommer forbi og laver en opvisning på festpladsen foran scenen. Det skal nok blive spektakulært! De har også en lille stand, så du måske kan blive klogere på Taekwondo.

#bulsajo

Puls180 billedcollage

Puls 180

Puls 180 er vores lokale crossfit-træningscenter. De tilbyder holdbaseret træning med høj intensitet, hvor alle kan være med. Men det er også stedet hvor du kan selvtræne, for de har alt i fritstående træningsudstyr og cardiomaskiner. 

Kig fordi dem på dagen og find ud af om du har nogen områder, som måske liige trænger til en lille opstrammer...

#puls180

Kaiser Sport

Kaiser Sport er vores yndlingsforhandler af løbesko og en masse andet lækkert tøj og gear til løb - og meget andet. De kommer med en stand med gode tilbud og meget mere til løbefesten. Glæd dig til at kigge forbi dem!

#kaisersport 

Loop Fitness

Loop tilbyder kvalificeret træning til hele kroppen og er beliggende centralt i Farum.

De kommer med en stand, hvor man både kan kom ud at ro og cykle en tur! De har også et lykkehjul, man kan sætte i spin og masser af gode tilbud på dagen.

#loopfitness

Loop-logo
Stolle.jpg
Logo for Furesø Badeklub

Furesø Badeklub

Vores venner i Furesø Badeklub kommer forbi med en stand, hvor du kan høre om alt det du kan opleve og opnå ved at hoppe i vandet året rundt. De har også en iskold overraskelse med, hvor du kan udfordre en anden - eller måske dig selv...

#furesobadeklub

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page