top of page

Mad og drikke - 2023 -

På festpladsen vil food trucks og take away-steder stå klar til at servere mad og andre lækkerier fra deres madboder. Her på siden kan du se, hvad du har af glæde dig til!

Jakobsens.png

Jacobsens Pita

De kreerer de lækreste gourmet pitabrød & bowls i nordisk stil med friske grøntsager, hjemmerørte dressinger og kød af nordjysk naturkød, som  grilles på lavastensgrill. De serverer okseinderlår, lammekølle og kylling inderfilet til de kødelskende og grillet halloumi-ost til vegetarerne, samt veggieballs til veganerne.

#jakobsenspita

Fiske_sh.png

Fiskerytteren

Fiskerytteren er en fiskebil med speciale i helt friskfangede fisk. Men de tager også ud med deres truck og laver fish´n chips og andre friske fiskelækkerier til festivaller og lign.

Glæd jer!

#fiskerytteren

Den Lille Isvogn sælger gammeldags vafler fra Hansens Is – der er både økologisk flødeis og vegansk sorbet – så det bliver ikke bedre! Ren og velfortjent forkælelse efter en dejlig gå- eller løbetur...

Frankie's Coffee

Frankee’s Coffee har i løbet af blot nogle få år, opnået en unik position på markedet for kaffevogne i Kbh og omegn. Takket være en høj kvalitet og service med masser af smil, er de blevet et rigtig godt alternativ til mainstream.

Frankee's er med for 4. gang i år - og det er der en grund til! 

Væskedepotet. Løbefestens bar, som sælger vand, fadøl og vin

Væskedepotet

Væskedepotet er vores eget lille  depot, hvor du kan få genoprettet væskebalancen. Vi sælger vand, øl og vin. Og du er velkommen ligeså mange gange du trænger. Der bliver også mulighed for et bæger friskpoppet popcorn.

Og her kan du også købe et støttearmbånd til 25 kr.

Popcorn.webp

Friskpoppede popcorn

Vi har en lille bod i år, hvor vi sælger friskepoppede varme popcorn.

Aktiviteter og boder - 2023 -

Der vil være forskellige aktiviteter og boder for både børn og voksne på festpladsen. Der er fokus på bevægelse og velvære.

Bettina og Frank fra DI Wine

DI Wine

Bettina og Frank som driver det filantropiske lille firma DI-Wine, kommer igen med deres flotte champagnebod. DI-Wine importerer luksus-champagne, hvor al overskuddet går til Diabetesnetværket. De sælger champagne i hele flasker eller i et glas, så du kan smage, inden du nok køber. #bubbleswithconscience 

1-1 - BAKAOS 2022 - 1.jpg

BAKAOS

Skønne BAKAOS, med fødenavnet Barbara Kaad Ostenfeld, som sidste år designede de superflotte medaljer til os og var med på festdagen med et utroligt populært tegnetelt, kommer igen! Hun kommer med tuscher, idéer og skabeloner til tegnehygge for alle aldre. 

#artbybakaos

Forhindringsbanen

Der var FULD GANG i forhindringsbanen hele dagen i forrige år! Så den kommer naturligvis igen. Her kan alle børn få bevæget sig og brugt kræfter på den sjove måde!

Forhindringsbanen ved Furesø Løbefest

Farum Kyokushin Karate

Farum Kyokushin Karate kommer forbi og laver en opvisning på festpladsen foran scenen. De var også med for 2 år siden, hvor der blev helt stille på pladsen, da de gik i gang. Det skal nok blive spektakulært igen! De har også en lille stand, så du måske kan blive klogere på karate. 

MBZ_8678.jpg

Kaiser Sport

Kaiser Sport er vores yndlingsforhandler af løbesko og en masse andet lækkert tøj og gear til løb - og meget andet. De kommer med en stand med gode tilbud og meget mere til løbefesten.

Glæd dig til at kigge forbi dem!

Kaiser Sport sponsorer meget flotte præmier til alle, som kommer på podiet i løbene.

#kaisersport 

Hello Olson_ny.png

Helle Olson

Helle Olson har klinikken Farum Zoneterapi og Massage på Ryttergårdsvej i Farum. Hun kommer med en lille stand med lækre produkter fra forever living og briksen med, hvor hun tilbyder lindrende massage til trætte ben

LT2 Endurance

LT2 Endurance leverer personlig træning inden for løb og triathlon. De tilbyder dig hjælp til træningen frem mod dine træningsmål og har bl.a. specialiseret sig inden for løbeteknisk træning.

LT2 Endurance har en stand til Løbefesten, hvor du kan høre meget mere. 

Skærmbillede 2023-07-08 kl. 10.07.19.png

PureGym er Danmarks største fitnesskæde og holder bl.a. til på Hvedemarken 2 i Farum. 

Hos PureGym kan du træne individuelt, på hold eller få personlig træning. På dagen  har PureGym en stand, hvor du kan høre mere om træningstilbuddet. Desuden giver PureGym vandt til alle løbere og powerwalkere og en voucher på 7-dages gratis træning. 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page