top of page

Praktiske informationer

Eventområde med start/mål og fest ligger nedenfor Skulpturparken - for enden af Fredtoftevej i Farum

 

Festområdet åbner kl. 13 og lukker igen ca. kl. 22:00.

Der er fri adgang til området om efter-middagen, men kommer du efter kl. 17 beder vi om 25 kr. som et lille bidrag til musikken.

For at undgå parkeringskaos vil vi gerne indtrængende opfordre til at tage cyklen eller gå til arrangementet!

Nummerudlevering vil ske på festpladsen fredag d. 11. fra kl. 18-20 og på dagen fra kl. 10. Desuden torsdag kl. 17-18 på parkeringspladsen ved Furesøbad. 

Løbene er både for løbere og power-walkere, men der ikke plads på ruten til hunde, klapvognene osv. Men må gerne gå ruterne, men der skal sved på panden og under armene... :-)

Når der her på siden bliver omtalt "løbere" gælder det alle motionister, både løbere, power-walkere og dem der går. Men for at det ikke skal blive for langt, bruger vi ordene motionister eller løbere 

Furesø_Løbefest_slogan_logo.png

Der er toiletvogn på pladsen

Maden købes af professionelle leverandører, men drikkevarer købes i en bod, som Furesø Løbeklub står for. Økonomien i arrangementet er afhængigt af denne indtægt, så derfor beder vi om, at man ikke medbringer drikkevarer!

Information om parkering og transport finder du her

I år er det fjerde gang, vi afholder Løbefest og Open Air, men vi bliver stadig glade både for ros, konstruktiv kritik og gode idéer!

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page