top of page
Skærmbillede 2022-04-04 kl. 19.31.07.png

Furesø Open Air
En del af Furesø Løbefest

For at gøre det tydeligt, at fest-delen af Furesø Løbefest ikke kun er for løbere og powerwalkere kalder vi aftenen for Furesø Open Air. Der er boder, streetfood og livemusik. Kom og vær med til at lave årets største fest i Furesø!

Vi holder fast i rytmen de andre år, hvor vi først præsenterer et ungt og up coming band og bagefter et mere erfarent band, som spiller op til fest og dans! I år går MILA med band på scenen ca. kl. 18 og spiller helt moderne popmusik og ca. kl. 20 spiller GASBOX en perlerække af Kim Larsen udødelige numre. "...først tror du det er Kim Larsen – så tror du det er løgn..."

Mila

Mila er en ung ambitiøs artist, som endnu kun har udgivet to singler, men der er meget mere på vej. Mila er således endnu ret ukendt, men hun har allerede fået opmærksomhed og anerkendelse, som et nyt talent af bl.a. Bands of Tomorrow og Gaffa - og hun spiller også en koncert på Smuk Fest i år! 

Mila kommer med korpiger og fuldt band, som hun alle har omhyggeligt håndplukket. Der er styr på alle detaljerne og koreografien, når de giver koncert. Musikken er ung og moderne, men samtidig klassisk pop med tråde bagud, som henter inspiration fra funk, soul og R&B. Der er fuld spilleglæde fra bandet og stærke og følsomme vokaler, som leveres af Mila og hendes to korsangere.

Mila.jpeg
Gasbox.jpg

GASBOX er på en lang sommerturné i Danmark og Sverige med mere end 30 koncerter! De behøver nok ikke nærmere præsentation, men her kommer den alligevel.

Der er ingen tvivl om at Kim Larsen var hele Danmarks største og mest folkekære spillemand. I næsten 50 år spillede og sang Kim Larsen sig ind i danskernes hjerter - først med Gasolin' i 70’erne, Bellami i 80’erne, Bell*Star i 90’erne og de sidste 24 år med Kjukken. Kim Larsen er den kunstner, der har spillet flest koncerter på dansk jord og musikken lever videre.

 

Gasbox spiller og synger, med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin' til Danmarks største rockband gennem tiderne og ikke mindst Kim Larsen til den største danske kunstner nogensinde. Danmarks bedste Kim Larsen-sanger, René Hejdmann, både lyder som, og ligner Kim Larsen på stemme og mimik i en sådan grad, at man tror det er løgn. Med sig har han altid sine tre veloplagte og professionelle musikalske legekammerater, René Davidsen (lead-guitar), Jan O Thomassen (bas,) og Johnny Kolstrup (trommer).

Foto: @gasbox.dk

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page